sunnuntai 10. joulukuuta 2017

2. Adventti -itsenäisyyspäivän my day



Toinen adventti ja siten oikeastaan myös jo puoliväli jouluun. Mutta mennään nyt enempää höpisemättä itse aiheeseen!

Eli olimme koko itsenäisyyspäivä viikon Iso-Syötteellä laskettelemassa. Ajattelin siis tehdä sieltä my day kuvina. Varoitan jo heti etukäteen, että päiväni ei ollut kovin kummoinen. Itse asiassa mielessäni käväisi myös my week, mutta loppujen lopuksi päiväni olivat aika samanlaisia, joten se tuntui hieman turhalta. No mennään nyt katsomaan minun itsenäisyyspäivääni.





Keskiviikkona 6.12. heräsin aamulla noin 8:20 ja makoilin hetken sängyssä, kunnes menin aamupalalle. Noh, siitä aamupalastahan minä unohdin ottaa kuvan, mutta söin kuitenkin puuroa ja sen jälkeen Berliinin-munkin (hyvin suomalainen itsenäisyyspäivän aloitus, kyllä ;) ) , jota en ollut jaksanut syödä illalla. Avasin myös hienon Minion-joulukalenterini tässä välissä.

Aamupalan jälkeen lähdimmekin sitten rinteeseen. Tällä kertaa laskettelin koko ajan suksilla. Rinteitä oli auki vasta kaksi, mutta kyllä ne nyt olivat parempia kuin ei yhtään. Laitoin tähän vielä pari kuvaa tunturista.





Aikamme lasketeltua kävimme rinteen alla olevasta kahviosta ostamassa kaakaot sekä patukat. Tämä kohta on mielestäni parasta laskettelussa!

Laskettelimme sitten vielä hetken ja lähdimme sen jälkeen takaisin mökille. Mökille päästyäni söin varmaankin jotain, mistä en yllätys yllätys muistanut ottaa kuvaa ja kaiken huipuksi en edes muista mitä söimme! No, luin kuitenkin sen jälkeen kirjaa jonkun aikaa.



Sitten aloin auttamaan tätiäni täytekakun koristelussa, jossa menikin hetki. Teimme myös tuikuista Suomen lipun sekä laitoimme Suomi-karkkeja kulhoon.

Kun kakku oli valmis, menin pikkuveljeni ja äitinI kanssa ulos laittamaan ulkotulia. Teimme tulista satasen keskelle pihaa ja nehän sitten sulattivat lumen altaan niin, että vielä seuraavanakin päivänä oli pihalla sata vaikka olimme jo keränneet tulet pois.




Kun tulimme sisälle, televisio oli päällä ja linnanjuhlat alkamassa. Pöytä oli myös katettu valmiiksi ja söimme sitten siinä kakkua ennen juhlien alkamista. 

Loppu illan iskuinkin sitten sohvalla lukien kirjaa ja katsoen sivusilmällä linnanjuhlia. Nukkumaan taisin mennä vasta joskus puolen yön lähellä.


Tähän loppuun ajattelin laittaa vielä pari kuvaa reissusta.




Toivottavasti tykkäsit tästä toisesta luukusta ja me tavataan taas viikon päästä jo kolmannen luukun parissa!

TOIVOTAN VIELÄ NÄIN JÄLKI KÄTEEN PALJON ONNEA SUOMI 100-VUOTTA SEKÄ SUOMENHEVONEN 110-VUOTTA!


Lippu: Google / Oikea hevonen: Heini Miettinen / Vasen hevonen: Minä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti