maanantai 24. heinäkuuta 2017

Kuvia, kuvia ja vielä vähän kuvia

VAROITUS! KUVA TULVA!



Moikka! Olimme reissussa Etelä-Suomessa, jossa tuli kuvattua aika paljon niin ajattelin tehdä nyt tällaisen kuvapostauksen reissun kuvista. Selitän myös vähän meidän reissusta. Eniten kuvia tuli otettua Ähtärin eläinpuistosta, mutta napsin muutaman myös muualta mm. Naantalista. 








Lähdimme keskiviikko aamuna ajamaan kohti etelää ja ajoimme oikeastaan koko päivän. Meillä oli tosiaan asuntovaunu mukana, joten olimme ensimmäisen yön Kustavin Lootholmassa. Aamulla sitten jatkoimme matkaa Naantaliin. Päivän olimme Naantalin keskustassa, jossa tuli otettua muutamia kuviakin. Seuraavan yön olimme jossain Naantalin SF-Caravan campingissa. Seuraavana aamuna ajoimme Turun kautta Hämeenlinnan lähellä olevaan Kalpalinna-nimiselle leirintäalueelle. Tai no... se paikka on saattanut joskus ollakin hieno laskettelu- ja leirintäalue, mutta kieltämättä paikka oli jo hiukan parhaat päivänsä nähnyt. Onneksi olimme vain yhden yön! Aamulla menimme Hämeenlinnassa olevaan Parolan panssarimuseoon. Olihan se ihan kiva paikka jos panssarivaunuista tykkää... Illalla ajoimme vielä Ähtärin eläinpuiston leirintäalueelle, jossa olimme yön.

Sitten tuleekin mun mielestä matkan kohokohta, eli Ähtärin eläinpuisto! Sieltä näitä kuvia tosiaan piisaakin! Mutta vietimme päivän Ähtärissä ja illalla lähdimme ajamaan kotia kohti.




Tämä valkohäntäpeura oli todella rohkea ja utelias!

Pikkupanda. Ja ensikesänä Ähtärissä on kuulemma isompikin panda.

Muistakaahan ottaa rennosti!




Olihan siellä ponikin. ;)








 

Mikä kuvista oli sun mielestä paras?


Viltse

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti