lauantai 13. toukokuuta 2017

Summer bucket list 2017

Moikka!

Tänään ollaan taas Summer bucket list:in parissa. Eli tänä vuonna ajattelin taas tehdä tämän. Aikaa tätä on suorittaa kesäloman loppuun asti. Viime kesänä tosiaan tein esimmäisen Summer bucker list:in myös. Viime kesän molemmat postaukset löydät tästä ja tästä, jos kiinnostaa katsoa.
Ajattelin tänä vuonna päivitellä tähän postaukseen sitten kun tehtävä on suoritettu, mutta teen varmasti vielä postauksen syksyllä, missä katson sitten kuinka paljon olen saanut toteutettua.



 1. Käy uimassa järvessä/meressä vähintään 20 kertaa.    ⃣
Viime vuoden listassa mulla oli tehtävänä käydä uimassa 10 kertaa, mutta pistetään tänä vuonna paremmaksi ja tuplataan summa! Tarkoitus olisi siis käydä uimassa luonnon vesistössä vähintään 20 kertaa.

2. Nuku teltassa (ei pihalla)   ⃣
Eli tarkoituksena olis nukku teltassa, mutta ei pihalla vaan jossain kauempana esim. metsän laidassa. Yritettiin tätä jo viime kesänä, mutta eiköhä sitä sitten tullu heti ukkonen ja sade, joka kasteli meidän teltat. No, toivotaan tänä kesänä parempaa tuuria.

3. Pyöräile tallille.   ☑
Tämä mulla oli jo viime vuonna, mutta jäi suorittamatta, joten haluan yrittää sitä nyt uudestaan. Meiltä tallille tosiaan on matkaa vain vajaat 10 kilometriä, mutta tie kulkee lähinnä asumattomien metsien läpi, joten seura kyllä kelpais. Tää roikkuu tosiaan vähän sen varassa, että saanko ketään kaveria lähtemään mukaan. Mulla kun ei ole oikeastaa ketään kaveria, joka kävisi myös Ridalla, saati sitten, että asuisi täälläpäin ja suostuisi pyöräilemään kanssani. No, mutta yritetään!

4. Panosta blogiin.  ☑
Aatelin et jos saisin vähintää 10 postausta julki kesäloman aikana. Tiedän, se on aika vähän, mutta haluaisin onnistua tässä tehtävässä.

5. Opeta Iinekselle pujottelu.   ⃣   
Tätä on vähän vaikea toteuttaa, jos Iines ei ole yhteistyö haluinen, mutta lasken tähän jo onnistuneen yrityksen.  

6.  Käy raveissa.   ☑
 Tämä olisi tosi ihana toteuttaa. Haluaisin taas kovasti raveihin kun viime kerrasta on jo aikaa.

7.  Aja hevosella/ponilla.  ☑
Toivon todella, että tämä toteutuisi!  

8. Tee piknik.  ☑
Olisi tosi kiva käydä tänäkin kesänä piknikillä.


Nyt on taas suunnitelmat kesälle valmiita. Täällä onneksi alkaa aurinko pikkuisen pilkistämään, kun aamun ollut pilvessä. Lämmintäkin aamulla oli jo niin, että tuli aivan lämmin kun kävin Iineksen kanssa pihalla. Mä todellakin odotan jo kesää! Toivottavasti siellä on jo ihanan kesäistä ja lämmintä. 

Viltse<3 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti