sunnuntai 24. syyskuuta 2017

Tallipäivä-video + kuvia

Moikka! Oltiin eilen eli lauantaina 23.9. Heinin, Erikan ja Emmin kanssa tallilla ja sain vihdoin kuvattua sieltä!

Sulo <3

Pusuhetki

Miigo



Menimme tallille vähän 12 jälkeen ja menimme viemään tavarat talliin ja menimme sitten katsomaan hevosia laitumelle. Ponit eivät tosiaan olleet tänään tallilla, vaan Annen kotona, joten touhusimme vain "isojen" poikien kanssa.

Ensimmäisenä tosiaan siivosimme laitumen ja sitte jaoimme päiväheinät sekä veimme iltaheinät valmiiksi. Sitten odottelimme hetken, että hepat saivat syötyä ja haimme ne sitten kentälle. Päästimme kaikki kolme poikaa irti kentälle juoksentelemaan. Johan siitä riemu repesi! Jopa Eemeli, tallin vanhus, innostui oiken kunnolla laukkailemaan.  Kun pojat olivat saaneet päästellä hieman höyryjä niin kävelytimme niitä vielä vähän. Sitten veimme hepat sisälle harjattaviksi.



Eemeli-vanhuskin innostui.

Njöön

Sulollakin jalka nousee.

Kurainen pappa-poni




Kun olimme harjanneet pojat (mikä tuli todellakin tarpeesen, koska ne olivat piehtaroineet kentällä) niin satuloimme ne ja lähdimme vielä kävelemään vähän maastoon. Emmi ratsasti Sulolla, minä ja Heini ratsastimme puoliksi Eemelillä ja toinen talutti Miigoa. Ja Erika oli kävellen kuvaajana.

Silmä...

...korvat...

...ja nenu.



Kun tulimme tallille niin otimme varusteet pois ja veimme hepat pihalle takaisin. Sitten vielä lakaisimme käytävän. Sitten lähdimmekin jo kotiin.


Toivottavasti tykkäsit postauksesta ja kerro ihmeessä mielipiteesi kommenteissa sekä postaus-ideoita saa todellakin heittää!

Vilja-Alina<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti