sunnuntai 17. syyskuuta 2017

Kuvapostaus tallilta

Moikka! Olimme lauantaina 9.9. Heinin kanssa tallilla lähes koko päivän. Otimme poneista kuvia joita ajattelin tähän nyt sitten hieman laittaa. Selitän myös vähän mitä teimme. Alunperin olin suunnitellu toteuttavani Yksi kuva joka tunti -postauksen lauantaina, mutta kuinkas kävikään, enhän minä muistanut sen kuin vasta puolen päivän jälkeen. No, toteutan sen sitten joskus myöhemmin.

Ensimmäisenä tallilla siivosimme ponien tarhan. Kun se oli puhdas pesimme kaikkien hevosten vesikipot ja vaihdoimme vedet. Sitten rapsuttelimme poneja aikamme kunnes otimme ne sisälle harjattaviksi kuvaussessiota varten. Sitten veimmekin ponit kuvattaviksi. Olikin melkoista säätöä pitää ponia ja samalla ottaa kuvia. Kuvauksien jälkeen päästimme ponit takaisin tarhaan ja menimme siivoamaan karsinat. Siivosimme myös yhden ylimääräisen karsinan ihan vain avuksi. Sen jälkeen lakaisimme käytävän mikä oli kyllä virhe, koska kun jaoimme heinät vielä ennen lähtöä niin käytävä oli samanlainen. No kun olimme siivonneet karsinat niin menimme rapsuttelemaan poneja ja haimme ne kentälle.
Menin Poppyn kanssa maastakäsin aluksi aika kauan. Menimme ihan perinteiset käynti ja ravi ympyrällä ja kokeilimme myös hieman laukkaa, mikä on Poppylle hieman haastavaa. Sitten kävelytin vielä hetken ennen kuin nousin selkään. Selästä käsin kävelin Poppyllä jonkin aikaa ympyröitä ja kiemuroita. Ravia en edes yrittänyt, koska poni tuntui alusta asti todella jännittyneeltä eikä asiaa helppottanyt yhtään viereisestä talosta kuuluva pörinä. Menin tosiaan hetken ilman satulaa kunnes tulin alas ja kävelin vielä pari kierrosta loppuun. Sitten veimme ponit taas takaisin tarhaa ja jaoimme heinät. Kannoimme vielä iltaheinät valmiiksi karsinoihin tai tarhan eteen, jonka jälkeen jouduimme tosiaan taas lakaisemaan käytävän. Sitten lähdimmekin jo kotiin.

Noniin, enköhän minä ole jo höpöttänyt tarpeeksi, mennään vain katsomaan niitä kuvia.

Kaikki kuvat on ottanut Heini Miettinen.

"Näättehän kaikki, että olen harjannut hampaani aamuin illoin"





BeeBee




Tingeling Jeng



Kerrohan kommenteissa mitä pidit postauksesta ja postausideoita saa aina heittää!

Vilja-Alina<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti