tiistai 19. syyskuuta 2017

Kuvahaaste

Moikka! Tänään ajattelin tehdä tällaisen kuvahaaste -postauksen, jossa täytyy etsiä kuva, joka kuvastaa jotain sanaa tai pikemminkin tunnetta. 
Idean tähän postaukseen sain Pihlan koukussa Koukussa viiten askellajiin -blogista. Ensimmäiset 7 ovat samat kuin Pihlan blogissa, mutta lisäsin vielä muutaman lisää.

Rakkaus

(c) Emmi Salo

Tähän ensimmäiseksi valitsin muutama viikko sitten otetun kuvan minusta ja Poppystä. Mielestäni tämä kuvaa sitä, kuinka paljon rakastan tätä ponia.

Onnellisuus




Tämä kuvastaa sitä kuinka onnellinen tämä koira on juostessaa. Iines nimittäin rakastaa juosta!

Ystävyys

Lisää kuvateksti


Kyllä, tämä kuva on näkynyt ennenkin blogissani, mutta laitoin tämän silti, koska mielestäni tämä kuvaa ystävyyttä todella hyvin!

Onnistuminen

(c) Olivia Alahuhta
Tämä kuva tuli heti mieleeni lukiessani tätä kohtaa Pihlan blogista! Tässä kuvassa ei välttämättä päälle päin näy onnistuminen, mutta minulle se oli iso juttu ja onnistumisen tunne saada Celina myötäämään edes tuon vertaa.

Hauska



Tämä kuva on laadultaa hieman huono, koska jouduin zoomaamaan aika paljon kuvaa. Mutta en voi kestää tätä Beebeen ilmettä! Käykäähän tsekkaan Heinin blogi,jossa Beebee seikkailee.

Vapaus 
Lihapulla

En löytänyt parempaa kuvaa, joka kuvastaisi vapautta, joten tämä saa kelvata.


TB 

Kuvassa Kukka eli Magnolia v. Lievendaal, joka valitettavasti juoksee jo vihreämmillä laitumilla.


Tämä kuva on todellinen throwback eli takaisin heitto elikkäs tässä tapauksessa vanha kuva. Tämä kuva on otettu joskus muinoin maastoagility-kisoista. Vuosi taisi olla 2012.
Kuva on hieman huono koska se on otettu albumista.


Ylisöpö


 Minusta tämä on todella söpö kuva Iineksestä.

Poseeraus

(c) Heini Miettinen
 Tässä kuvassa Poppy todellakin poseeraa.

Tässä olisi vihdoinkin tämä postaus ja toivottavasti tykkäsit. Olisin todella kiitollinen jos viitsisit uhrata aikaasi kommentoimalla, mitä pidit tästä postauksesta. Ja postaus-toiveita saa ja pitääkin aina heittää!

Haastan tähän kaikki, jotka haluavat tämän postauksen toteuttaa. 

Vilja-Alina<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti